A LA FEINA!

20 d’abril – dia 2

  • Good morning ! How did you sleep? Ens hem llevat i hem comentat com ha anat la tarda amb les nostres famílies. Hem esmorzat bé, hem recollit el packed-lunch i hem arribat a l’hotel Court Yard de Leixlip, on farem les classes. Tenim sort perquè avui fa molt bon temps un altre cop – gens ennuvolat!!!
  • Un cop feta la prova (test escrit i oral), ens han avaluat i col·locat en dos grups, cadascun amb un profe i en una aula diferent de l’hotel, com podeu veure en les fotos.
  • Després d’un break (una pausa) hem començat les classes, amb els dos teachers: en Colm i l’Austin. Les classes han estat molt divertides i dinàmiques: ens fan en anglès tota l’estona !! Prohibit parlar en la nostra llengua!
  • Després de les classes ens hem menjat el packed-lunch (el dinar) al pati de l’hotel, molt maco, com veieu en les fotos. No ens hem quedat amb gana!
  • Havent agafat energia, hem anat a fer el passeig per Leixlip – (Guided Tour) amb el Maitiú -típic irlandès :) i la Suzanne -la noia de l’abric blau. El Maitiú ens ha explicat la història d’Irlanda i del poble natal de la cervesa Guiness pas a pas. Tot això passejant-nos pels seus carrers i fent parades a l’església cristiana, protestant, etc. Hem vist inclús cavalls i hem tingut temps de fer els primers “toques” amb la pilota i l’stick de hurling!!!
  • Hem anat a un Irish Pub autèntic i hem cantat cançons tradicionals irlandeses i també cançons llatines actuals !!
  • A l’acabar hem tingut 15 minuts lliures per anar a comprar llaminadures i ens hem trobat altre cop amb les famílies al pati de l’hotel, on ens han passat a recollir a les 4:30 de la tarda. Anem cap a casa, a descansar una miqueta, agafar forces, i sopar amb la nostra família. Demà serà un altre dia!! Bona nit!

Day By Day By Us

1. The morning lesson – by Raquel Martín & Anna París

This morning we got up and we had breakfast, then the families took us to the school. This school is inside a hotel and we do class in two different romos. First we did a test to knew what is our level, then we did a break and we separated into two classes. In the classes we did a lot of speaking and we talk a lot. We did a presentation of us and we watched a video about ambitions. Later we took our packed lunch with a sandwitch, chips, chocolate amd fruits. Then we had some free time.

2. The afternoon activity – by David Cusiné & Sergi Ricart

Today, Monday, we did a test. Depending on the results of this test, we were divided into two groups. After the test we did a break for 20 minutes. In the break we ate a bit. Then we started the lesson and the class was nice. We watched a video of Lionel Messy. When the class finished we ha done hour to lunch. -This we already knew!! [Teacher]. Then went to a tour around Leixlip. We learnt a lot of things about Leixlip thanks to our tour leader.

3. Our own anecdotes – by Judith Farràs & Laura Ortiz

Today we went to visit Maynooth, and with Helena and Carla, they live near to our house so we went to their house to meet them there. First we went to a shopping centre. So many shops were closed, because some shops close at 6 PM and already was 8 PM. Next we went to a university, a very big university and also very nice. We took some potos there. At 9 PM we had to be at home, so we started walking in our way home.